JOKAINEN YRITYSJÄRJESTELY ON AINUTKERTAINEN.


Point Capital on itsenäinen yritys- ja rahoitusjärjestelyjen neuvonantaja ja toteuttaja

Point Capital on Sinun ja yrityksesi neuvonantaja yrityskaupoissa ja rahoitusratkaisujen toteutuksessa. Jokainen yritysjärjestely on yksilöllinen ja ratkaisut tulee mitoittaa asiakkaan, ei asiantuntijoiden, tarpeiden mukaisesti. Asiakkaanamme saatte joustavia ja innovatiivisia ratkaisuja luottamuksella, vahvalla sitoumuksella ja vankalla kokemuksella.

_

PALVELUMME

YRITYSKAUPAT

Voimme ottaa kokonaisvastuun yritysjärjestelyprojektista tai toimia joustavasti tietyn osa-alueen asiantuntijana. Käytössämme on laaja kotimainen ja kansainvälinen verkosto. Yhdistämme strategisen, taloudellisen ja transaktioneuvonannon.
Lue lisää

PÄÄOMAJÄRJESTELYT

Toteutamme rahoituksen ratkaisut räätälöidysti ja joustavalla toimintamallilla. Olemme riippumaton rahoittajista ilman eturistiriitoja. Pääomajärjestely voi liittyä yritysjärjestelyprojektiin tai olla muulla tavalla yrityksen strategiaa toteuttava.
Lue lisää

RAKENNEJÄRJESTELYT

Olemme riippumaton neuvonantaja yritysten omistajille, johdolle, ulkoisille rahoittajille tai ostajille erityisesti haastavissa tilanteissa. Tavoitteenamme on löytää ja toteuttaa innovatiivisia mutta realistisia ratkaisuja.
Lue lisää

STRATEGINEN NEUVONANTO

Voimme toimia kevyenä sparraajana tai ottaa vahvan roolin joko yritys- tai rahoitusjärjestelyn yhteydessä tai erillisessä projektissa keskittyen omistaja-arvon kehittämiseen tai pitkän aikavälin rahoitusratkaisuun.
Lue lisääREFERENSSIT

TIIMI POINT CAPITALIN OSAAMISEN TAUSTALLA

Point Capital on Sinun ja yrityksesi neuvonantaja yrityskaupoissa ja rahoitusratkaisujen toteutuksessa. Jokainen yritysjärjestely on yksilöllinen ja ratkaisut tulee mitoittaa asiakkaan, ei asiantuntijoiden, tarpeiden mukaisesti.

Point Capitalin tiimit muodostuvat analyytikoista ja kokeneista avainhenkilöistä. Tarvittaessa täydennämme kutakin tiimiä projektin laajuuden ja osaamistarpeen mukaan kansainvälisillä resursseilla. Point Capitalin toimintamalli takaa että, asiakkaanamme saatte  joustavia ja innovatiivisia ratkaisuja luottamuksella, vahvalla sitoutumisella ja vankalla kansainvälisellä kokemuksella.

 

AlmaMedia upm vacon SuomenVoima Valmet Terveystalo ruukki ojalagroup nordea mustavaara kuusakoski metso iss junttan intera cramo revenio fortum capman consti