Metso vahvistaa suunnitteluosaamistaan

2013 - Petri Ojala

Metso vahvistaa suunnitteluosaamistaan

Screen Shot 2015-11-23 at 07.29.11

 

Metso on ostanut intialaisen insinööritoimiston EPT Engineering Services Private Limited. Yritysosto noudattaa Metson strategiaa ja vahvistaa sen asemaa Aasian kasvavilla markkinoilla. Kauppahintaa ei julkisteta. Yksityisomistuksessa oleva EPT Engineering Services tuottaa suunnittelu-, detaljisuunnittelu- ja lisäarvopalveluja kuten konseptisuunnittelua ja 3D-mallinnusta voimantuotanto-, massa- ja paperi-, öljy-, kaasu- ja petrokemianteollisuudelle. Yrityksellä on 90 työntekijää. ”EPT:n ostaminen noudattaa strategiaamme, jonka mukaan parannamme määrätietoisesti kustannuskilpailukykyämme ja palvelemme asiakkaitamme aiempaa paremmin sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti. EPT:n oston myötä Metso omistaa 100% Metso Power India Private Limited-yhteisyrityksestä, jossa EPT on ollut vähemmistöosakas”.

Point Capital toimi Metson taloudellisena neuvonantajana avustaen mm kaupan rakenteessa, neuvotteluissa, arvonmäärityksessä, muiden neuvonantajien koordinoinnissa, ja prosessissa tarvittavan materiaalin tuottamisessa.

Share:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+

Point Capital on Sinun ja yrityksesi neuvonantaja yrityskaupoissa ja rahoitusaratkaisujen toteutuksessa. Jokainen yritysjärjestely on yksilöllinen ja ratkaisut tulee mitoittaa asiakkaan, ei asiantuntijoiden, tarpeiden mukaisesti. Asiakkaanamme saatte joustavia ja innovatiivisia ratkaisuja luottamuksella, vahvalla sitoumuksella ja vankalla kokemuksella.